UKZ ka nënshkruar marrëveshje me EACEA për projektin milionësh QUADIC të Programit Erasmus+
9 Dhjetor, 2019 MË SHUMË
Njoftim – Konsultimet per kollokviumet ne lendet: Organizatat Nderkombetare dhe E Drejta Nderkombetare Publike
9 Dhjetor, 2019 MË SHUMË