Njoftim për mbajtjen e provimit pranues të konkursit plotësues të studimeve baçelor
23 Shtator, 2019 MË SHUMË
Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për pranimin e studentëve të rinjë në Universitetin Publik “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2019/2020. Afati i dytë pranues
23 Shtator, 2019 MË SHUMË