Njoftim për mbajtjen e provimit pranues të konkursit plotësues të studimeve baçelor

23 Shtator, 2019

Të nderuar,

Ju njoftojmë se provimi pranues për Fakultetin e Edukimit, Fakultetin Juridik, Fakultetin Ekonomik, Fakultetin e Shkencave Kompjuterike dhe Fakultetin e Shkencave te Aplikuara do të mbahet më 24.09.2019 nga ora 09:00, aplikantët duhet të jenë para Universitetit “Kadri Zeka” rreth orës 08:30. Të gjithë aplikantët me vete duhet të kenë letërnjoftimin dhe fletë konfirmimin, kurse provimi zgjat 90 minuta. Ora e mbajtjes së provimit pranues dhe salla janë shpallur edhe në faqen zyrtare uni-gjilan.net

 

SUKSESE!