UKZ dhe HERAS Plus mbajnë punëtori rreth Planit Strategjik të Universitetit
27 Maj, 2022 MË SHUMË
Kryetari i Bordit ATMAE nga ShBA Ahmad Zargari ka qëndruar në UKZ
27 Maj, 2022 MË SHUMË