UKZ nënshkruan marrëveshje partneritetit të Projektit GreenWB
12 Dhjetor, 2023 MË SHUMË
UKZ dhe BPB nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
12 Dhjetor, 2023 MË SHUMË
Profesori Arben Sahiti renditet si shkencëtari më i mirë sipas AD Scientific Index 2024
12 Dhjetor, 2023 MË SHUMË