Fakulteti Juridik i UKZ-së dhe GjTh e Gjilanit kanë shikuar mundësinë për bashkëpunim në realizimin e praktikës profesionale të studentëve
5 Mars, 2024 MË SHUMË
UKZ do të shënojë 11 vjetorin e themelimit!
5 Mars, 2024 MË SHUMË
Shoqata e Matematikanëve të Kosovës vizitoi UKZ-në
5 Mars, 2024 MË SHUMË