UKZ dhe GIZ nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi
2 Tetor, 2017 MË SHUMË
Konkurs për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan për vitin akademik 2017/2018
2 Tetor, 2017 MË SHUMË
Nis viti i ri akademik 2017/2018 në Universitetin “Kadri Zeka”
2 Tetor, 2017 MË SHUMË