Fakulteti Ekonomik i UKZ-së pjesë e Javës Globale të Ndërmarrësisë
14 Nëntor, 2022 MË SHUMË
Njoftim për tërheqjen e ID – kartelave
14 Nëntor, 2022 MË SHUMË
UKZ dhe Shkolla e Drejtorëve të IAP në Tiranë kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi
14 Nëntor, 2022 MË SHUMË
U mbajt gjysmëmaratona “Vrapojmë shtigjeve të Agimit”
14 Nëntor, 2022 MË SHUMË