Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin master– E qeverisja dhe SKIA
2 Qershor, 2022 MË SHUMË
Disa studentë të Fakultetit të Edukimit për nderë të 1 Qershorit kanë vizituar qendrën HENDIKOS
2 Qershor, 2022 MË SHUMË