Coca-Cola HBC Kosova ofron një mundësi praktike për studentët
2 Qershor, 2021 MË SHUMË
UKZ pjesë e punëtorisë së AKA/HERAS Plus për rishikimin e standardeve të akreditimit
2 Qershor, 2021 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e lëndëve të semestrit veror në nivelin bachelor dhe master
2 Qershor, 2021 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor, Fakulteti i Shkencave Aplikative – Afati i Qershorit 2020/2021
2 Qershor, 2021 MË SHUMË