Njoftim për regjistrimin e lëndëve të semestrit veror në nivelin bachelor dhe master

2 Qershor, 2021

Njoftohen studentët e niveleve të studimeve Bachelor dhe Master se afati për regjistrimin e lëndëve të semestrit veror, për vitin akademik 2020/2021 do të jetë i hapur nga data 02.06.2021 deri më datë 05.06.2021 ora 23:59.

Suksese të gjithë studentëve!