Vendimi për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2022/2023
13 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së ka pritur në takim drejtorin e AKK
13 Nëntor, 2023 MË SHUMË
UKZ nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Beetroot Academy dhe me kompaninë Kutia
13 Nëntor, 2023 MË SHUMË
UKZ pjesëmarrëse e Konferencës së 18-tё ndërkombëtare /“Kapitali shoqëror dhe sfera publike nё shoqërinë bashkëkohore”
13 Nëntor, 2023 MË SHUMË