U mbajt sesion informuese për projektet dhe bursat e programit Erasmus+
13 Dhjetor, 2023 MË SHUMË
Fakulteti i Shkencave Aplikative në UKZ shpallet “Mik i Olimpiadave Matematike të Gjilanit”
13 Dhjetor, 2023 MË SHUMË