Ftesë për Konferencën e 7-të Shkencore Ndërkombëtare me titull: “Ballkani Perëndimor mes ndikimit rus dhe perspektivës evropiane”
19 Tetor, 2022 MË SHUMË
Thirrja për Propozime për Nën-Grante – “Qendra Sociale-Gjilan për mbështetje për ndërmarrjet fillestare sociale
19 Tetor, 2022 MË SHUMË
BPB fton studentët të bëhen pjesë e Programit Junior
19 Tetor, 2022 MË SHUMË