UKZ do të shënojë vitin jubilar, 10-vjetorin e themelimit
20 Shkurt, 2023 MË SHUMË
Thirrje për propozime për periudhën e ardhshme katërvjeçare nga Forumi i Rektorëve të Evropës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor
20 Shkurt, 2023 MË SHUMË