UKZ ka arritur memorandum mirëkuptimi me Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit
28 Mars, 2024 MË SHUMË
Në UKZ është mbajtur sesion informues për aplikim në programin Young Innovators Program
28 Mars, 2024 MË SHUMË