Në Viterbo të Italisë nisi puna në projektin e ri WEBJOU
31 Maj, 2023 MË SHUMË
Është konstituuar Senati i UKZ-së nga zgjedhjet e përgjithshme 2023
31 Maj, 2023 MË SHUMË
Njoftim për studentët master – programi QLSHD
31 Maj, 2023 MË SHUMË
Zgjatet afati për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit Veror për vitin akademik 2022/2023
31 Maj, 2023 MË SHUMË