Njoftim për studentët master – programi QLSHD

31 Maj, 2023

Të nderuar student,
Pasi numrin i kandidatëve që kanë mbetur në provime në këtë program është i ulët, provimet organizohen në konsultim me studentët dhe profesorët. Studentët që kanë paraqitur provimet në programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike, duhet të lajmërohen te prof. ass. dr. Selim Daku, për organizimin e mbajtjes së provimeve.

Orari i provimeve - Qershor 2023 - QLSHD

Shkarko