Rezultatet Preliminare të Afatit Plotësues të provimit pranues në Universitetin Publik “Kadri Zeka” 2019/2020
24 Shtator, 2019 MË SHUMË
Janë mbajtur sot provimet pranuese të konkursit plotësues në UKZ
24 Shtator, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga lënda: Bankat dhe Afarizmi Bankar
24 Shtator, 2019 MË SHUMË
Po mbahen provimet pranuese në Universitetin “Kadri Zeka”
24 Shtator, 2019 MË SHUMË