Universiteti “Kadri Zeka” hap konkurs plotësues për studime MASTER
19 Tetor, 2018 MË SHUMË
Njoftim për orarin e ligjeratave për lëndët e prof. Flamur Hyseni
19 Tetor, 2018 MË SHUMË
Konkurs – Zyra për Buxhet dhe Financa në Universitetin “Kadri Zeka”
19 Tetor, 2018 MË SHUMË