Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Programin master E- qeverisja në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2019/2020
4 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Njoftim-rinjoftim nga  lënda:E drejtë biznesore
4 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga  lënda:Fillet e se drejtës/Hyrje në të drejtën
4 Nëntor, 2019 MË SHUMË
Ftesë/Dita Informuese Erasmus+ në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka” më datë 7 Nëntor 2019
4 Nëntor, 2019 MË SHUMË
U mbajtjen provimet pranues në programin Master E-qeverisja dhe Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
4 Nëntor, 2019 MË SHUMË
NJOFTIM RRETH PROCESIT MESIMOR NE DITEN E CEREMONISE SE DIPLOMIMIT
4 Nëntor, 2019 MË SHUMË