Menaxhmenti i UKZ-së e ka vlerësuar të suksesshëm përfundimin e ligjëratave të semestrit veror
27 Maj, 2020 MË SHUMË
Vendim për organizimin e provimeve për Afatin e Prillit dhe të Qershorit në nivelet bachelor dhe master
27 Maj, 2020 MË SHUMË