Agjenda e organizimit të provimeve për afatin e Prillit 2023/2024
18 Prill, 2024 MË SHUMË
UKZ pjesë e Panairit të Edukimit dhe të Punës 2024
18 Prill, 2024 MË SHUMË
UKZ do të organizojë Konferencën e Tretë Vjetore UKZ AC 2024
18 Prill, 2024 MË SHUMË