UKZ do të organizojë Konferencën e Tretë Vjetore UKZ AC 2024

18 Prill, 2024

Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan do të organizojë Konferencën e Tretë Vjetore UKZ AC 2024, me temë: “Trendet dhe sfidat në zhvillimin e shoqërisë bashkëkohore”, e cila do të mbahet më datën 13–14 qershor 2024 në Kampusin Universitar.

Konferenca ofron pjesëmarrje me prezantime të rezultateve të hulumtimit në një nga 5 seksionet e konferencës:

  1. Konferenca DiGiDay
  2. Konferenca e Ditës Math
  3. Konferenca EduDay
  4. Konferenca e Ekonomisë
  5. Konferenca e Drejtësisë

Dorëzimi i abstrakteve në seksionet e konferencës bëhet deri më 31.05.2024.

Konferenca dyditore është një vend takimi dhe platformë për studiues, mësues edukatorë dhe politikë bërës nga rajoni dhe e gjithë bota.

Ai kombinon shënimet kryesore frymëzuese, një shumëllojshmëri të gjerë të punimeve mbi kërkimin dhe praktikën e fushave të ndryshme – informatikë, matematikë, arsim, drejtësi dhe ekonomi, si dhe sesione aktive pune në një atmosferë stimuluese dhe miqësore.

Për më shumë rreth konferencë klikoni këtu

Ftesë për pjesëmarrje në Konferencë