NË UKZ ËSHTË PROMOVUAR LIBRI “GJUHA E SHENJAVE DHE VARIACIONET E SAJ”
17 Dhjetor, 2021 MË SHUMË
Ftesë/ Ligjëratë nga kryetari i GJTH për studentët e Fakultetit Juridik të UKZ-së
17 Dhjetor, 2021 MË SHUMË
Përgatitja e rriturve për zhvillimin e fëmijëve ishte tema e diskutimit organizuar nga projekti SHPRESE
17 Dhjetor, 2021 MË SHUMË
QATEK coordination meeting was held
17 Dhjetor, 2021 MË SHUMË