Mbahen takimet me ekspertë ndërkombëtarë për akreditimin e programeve Juridik Penal MA dhe Mësimdhënie dhe Kurikula MA
14 Maj, 2021 MË SHUMË
Ftesë për trajnim rreth temës së migrimit
14 Maj, 2021 MË SHUMË