Parlamenti Studentor i UKZ-së organizoi takim me studentët e rinj
7 Tetor, 2022 MË SHUMË
Në UKZ mbahet takimi me EDUTASK projekt i financuar nga Bashkimi Evropian dhe Gjermania
7 Tetor, 2022 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror
7 Tetor, 2022 MË SHUMË