U mbajt konferenca “Vlerësimi dhe rezultatet e para të Pilot Projektit: Klasa e I-V, qasja me mësimdhënës lëndor”
23 Nëntor, 2018 MË SHUMË
Konkurs për studentët me rastin e Ditës së Flamurit, 28 Nëntori dhe 550 – vjetorit të vdekjes së Skënderbeut
23 Nëntor, 2018 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje – Dita kryesore Informuese për aplikime në kuadër të programit Erasmus+ për vitin 2019
23 Nëntor, 2018 MË SHUMË
Lista e studentëve të cilët kanë aplikuar për lirim në vitin akademik 2018/2019
23 Nëntor, 2018 MË SHUMË
Njoftim për afatin e Nëntorit- Prof Fejzulla Berisha
23 Nëntor, 2018 MË SHUMË