Nga nesër fillojnë aktivitetet për organizimin e provimeve të afatit të Janarit dhe organizimin e semestrit veror 2019
4 Shkurt, 2019 MË SHUMË
Deklaratë nga konferenca e rektorëve të universiteteve publike të Kosovës
4 Shkurt, 2019 MË SHUMË