Njoftim nga Prof. Refik Kryeziu
20 Qershor, 2022 MË SHUMË
Viti i Ri Akademik 2022/2023 në Universitetin Publik “Kadri Zeka” – FILLO ME NJË IDE, PLANIFIKO DHE EC NË TË ARDHMEN!
20 Qershor, 2022 MË SHUMË
FILLO ME NJË IDE, PLANIFIKO DHE EC NË TË ARDHMEN!
20 Qershor, 2022 MË SHUMË
Thirrje për mobilitet studentor në Universitetin Zug të Zvicrës
20 Qershor, 2022 MË SHUMË