Rektori Artan Dërmaku takoi veteranin e arsimit të shkencave të matematikës Shaip Surdulli
31 Janar, 2024 MË SHUMË
Marrëveshje bashkëpunimi në mes UKZ-së dhe Bankës Ekonomike
31 Janar, 2024 MË SHUMË
Rektori Dërmaku mori pjesë në takimin e radhës së konferencës së rektorëve të universiteteve publik
31 Janar, 2024 MË SHUMË