UKZ ka mbajtur sesion informues me drejtues te AKA për akreditim
22 Qershor, 2020 MË SHUMË
Zgjatet Afati për paraqitja të provimeve në nivelin Master : Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
22 Qershor, 2020 MË SHUMË
Zgjatet Afati për paraqitja të provimeve– Afati i Qershorit 2019/2020
22 Qershor, 2020 MË SHUMË