Rektori Dërmaku priti në takim drejtuesit e Organizatës Studentore “ISKZ” dhe anëtarët e KFJ
6 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në sesioni informuese në kuadër te Regjistrimit të Popullsisë 2024
6 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Takimi i Rektorit me menaxhmentin e ri
6 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Rektori i Universitetit Publik “Kadri Zeka” ka pritur në takim Kryetarin e Shoqatës Kulturore nga Bursa e Turqisë
6 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Njoftim/ Thirrje për aplikim – Programi RISE nga Raiffeisen Bank
6 Nëntor, 2023 MË SHUMË