NJOFTIM RRETH PROCESIT MËSIMOR GJATË ZHVIILIMIT TË PUNIMEVE TË KONFERENCËS UKZAC-2022/ 30-31 MAJ
25 Maj, 2022 MË SHUMË
Studentët e UKZ-së prezantuan hulumtimin “Sfidat në Parandalimin e Dhunimit Seksual”
25 Maj, 2022 MË SHUMË
Ftesë / UKZ organizon Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Identiteti shkencor dhe kreativiteti në një botë të ndryshuar”
25 Maj, 2022 MË SHUMË