Në UKZ është mbajtur ligjëratë në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Parasë
15 Mars, 2018 MË SHUMË
Njoftim për Konferencën e Dytë Ndërkombëtare “Ide të zgjuar dhe një koncept i ri i rigjenerimit ekonomik në Evropë” – SINCERE
15 Mars, 2018 MË SHUMË
Studenti Astrit Agaj që mori diplomën “Student i Dalluar” ndihet i veçantë dhe emocionues
15 Mars, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha
15 Mars, 2018 MË SHUMË