Universiteti “Kadri Zeka” prezanton profilet akademike në Panairin e Studimeve në Gjilan
24 Prill, 2019 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” bëhet anëtar i Forumit të Rektorëve të Evropës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor
24 Prill, 2019 MË SHUMË
Zyrtarë të zyrës Erasmus+ në Kosovë kanë qëndruar në UKZ për monitorim të projekteve
24 Prill, 2019 MË SHUMË