Njoftim për studentët e transferuar nga UP në UKZ të cilët janë fotografuar dhe e kane marrë numrin e tyre të ID-së
15 Dhjetor, 2016 MË SHUMË
“Shteti dhe Kufijtë shtetëror” ka qenë tema e radhës së ligjeratës mbajtur në Universitetin “Kadri Zeka”
15 Dhjetor, 2016 MË SHUMË