Thirrje për aplikim për shkëmbim studentor semestral në Universitetin “Çukurova University”, Adana, Turqi
19 Dhjetor, 2023 MË SHUMË
Menaxhmenti dhe studentë të UKZ po qëndrojnë ne vizitë në Universitetin PH Zug të Zvicrës
19 Dhjetor, 2023 MË SHUMË