Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2020/2021
3 Tetor, 2020 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” u mbajtën provimet pranuese
3 Tetor, 2020 MË SHUMË
Ka vazhduar mbajtja e provimit pranues për aplikuesit për studentët në UKZ
3 Tetor, 2020 MË SHUMË