Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për pranimin e studentëve të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2020/2021
1 Tetor, 2020 MË SHUMË
Njoftim për kandidatët të cilët do t’i nënshtrohen provimit pranues në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2020/2021
1 Tetor, 2020 MË SHUMË
Urimi i Rektorit Bajram Kosumi për fillimin e vitit të ri akademik 2020/2021
1 Tetor, 2020 MË SHUMË
Në një organizim solemn UKZ nis vitin akademik 2020/2021
1 Tetor, 2020 MË SHUMË
Përfaqësues të HERAS kanë qëndruar në UKZ
1 Tetor, 2020 MË SHUMË