Njoftim për kandidatët të cilët do t’i nënshtrohen provimit pranues në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2020/2021

1 Tetor, 2020

Njoftohen  aplikantët për pranimin si student të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2020/2021  për studimet BAÇELOR, se provimet pranuese do të mbahen si vijon:

Fakulteti Juridik, më datë 02.10.2020 e premte, ora  09:00

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike, më datë 02.10.2020 e premte, ora 12:00

Fakulteti i Shkencave Aplikative, më datë 02.10.2020 e premte, ora 12:00

Fakultetit i Edukimit programi Fillor, më datë  03.10.2020 e shtune, ora 09:00

Fakultetit i Edukimit programi Parafillor, më datë  03.10.2020 e shtune, ora 12:00

Fakulteti Ekonomik, më datë  03.10.2020 e shtune, ora 12:00

Kurse  aplikantët për pranimin si student të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2020/2021  për studimet MASTER, do të mbahen si vijon:

Programi  E-Qeverisja, më datë  03.10.2020 e shtune, ora 15:00

Programi Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike, më datë  03.10.2020 e shtune, ora 15:00

Aplikantët me vete duhet të kenë patjetër Fletë Konfirmimin të cilin e kanë marrë në rastin e dorëzimit të dokumenteve dhe një dokument identifikimi.

Po ashtu për shkak të ruajtjes së shëndetit publik, duhet  të respektojnë masat Anti-Covid 19, andaj luten që me vete të keni edhe maskat mbrojtëse.

Ju dëshirojmë suksese në provim pranues!