Rektori Kosumi zgjedhet kryetar i Konferencës së Rektorëve të Kosovës
18 Qershor, 2020 MË SHUMË
Njoftim për paraqitjen e provimeve në nivelin Master : Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
18 Qershor, 2020 MË SHUMË