Takimi i Eksperteve Ndërkombëtar për Akreditimin e programit Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Studime Evropiane
21 Maj, 2024 MË SHUMË
UKZ dhe Komuna e Kamenicës nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për përkrahjen e studentëve dhe zhvillimin institucional
21 Maj, 2024 MË SHUMË
Agjenda e organizimit të provimeve për afatin e Qershorit 2023/2024
21 Maj, 2024 MË SHUMË