Dy studentet e UKZ-së nisin punën praktike
14 Dhjetor, 2021 MË SHUMË
FTESË/NË UKZ DO TË PROMOVOHET LIBRI “GJUHA E SHENJAVE DHE VARIACIONET E SAJ”
14 Dhjetor, 2021 MË SHUMË
Profesori Arben Sahiti renditet si shkencëtari më i mirë i Universitetit Publik ”Kadri Zeka” në Gjilan
14 Dhjetor, 2021 MË SHUMË