FTESË/NË UKZ DO TË PROMOVOHET LIBRI “GJUHA E SHENJAVE DHE VARIACIONET E SAJ”

14 Dhjetor, 2021

Të nderuar,

Ju ftojmë të merrni pjesë në  promovimin e librit “Gjuha e shenjave dhe variacionet e saj” të autores, PhD. Cand. Shpresa Orana Sejdiu.

Ky organizim do të mbahet më datën, 17.12.2021 me fillim në ora 11:00 në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, salla A34.

Pjesëmarrësit duhet të respektojnë të gjitha protokolet shëndetësore ndaj COVID-19.

Ju mirpresim!