U mbajtën zgjedhjet e studentëve në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan
15 Maj, 2017 MË SHUMË
Sesion Informativ në Universitetin “Kadri Zeka” – Thirrje për aplikime në projektin HERAS “HigheEducation, Research and Applied Science” dhe MASHT
15 Maj, 2017 MË SHUMË
Prezentim i suksesshëm i UKZ në Konferencën  ATEE 2017 në Riga të Letonisë
15 Maj, 2017 MË SHUMË