Njoftim nga Prof. Dukagjin Leka
20 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së Artan Dërmaku priti në takim kryetarin e Shoqatës së Miqësisë Kosovë-Austri Arsim Vranovci
20 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Hapja e një kapitulli të ri të bashkëpunimit universitar – takim inspirues mes Rektorit Dërmaku dhe Eurodeputetit Mandl
20 Nëntor, 2023 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e semestrit dimëror në nivelin bachelor për vitin akademik 2023/2024
20 Nëntor, 2023 MË SHUMË
UKZ do të rrisë bashkëpunimin me universitetin PH Zug të Zvicrës
20 Nëntor, 2023 MË SHUMË
UKZ i pari nga universitetet në Kosovë që ka filluar hartimin e Planit të Integritetit
20 Nëntor, 2023 MË SHUMË