U mbajt mbledhja e Quality Bord në kuadër të projektit ERASMUS+ QUADIC
31 Mars, 2023 MË SHUMË
Vendim i KD- Shpallja e zgjedhjeve te përgjithshme dhe studentore në UKZ 2023
31 Mars, 2023 MË SHUMË