Rektori Kosumi dhe Prorektori Leka po qëndrojnë në vizitë zyrtare në ZUG
19 Shtator, 2019 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në seminarin “Zhvillimi Profesional i mësimdhënësve në IAL-të në Kosovë”, 27 shtator 2019
19 Shtator, 2019 MË SHUMË