U mbajtën takimet me ekspertët ndërkombëtarë për ri akreditimin e programeve Fillor, Parafillor dhe E-Qeverisje
18 Maj, 2021 MË SHUMË
Mundësi studimi 2+2 nga University of Northern Iowa SHBA
18 Maj, 2021 MË SHUMË